Палави Да Грејт

Овде треба да е дескрипшон ама нема

вторник, јануари 10, 2006

Закопан од Ангелот

Таа е добра, таа е прекрасна, таа е забавна, таа ми е СЕ! Има прекрасно лице и тажни, големи, кафени најубави очи. Во нив има некаква скриена болка во длабочината, а на површината се познава нејзината преголема гордост. Има и прекрасна насмевка која уште повеќе го краси нејзиниот лик и ја оцртува нејзината внатрешна добринa. Сето тоа беше мое,сета нејзина добрина,сета нејзина убавина,пред два ебани месеци беа само мој и само за мене...два крваво поминати месеци...Од тогаш ја гледам само како питомо суштество пуштено во дивината каде што царуваат и опстануваат само најјаките.Не...таа не беше за таму,таа не е за во овој свет. Таа беше Вистински ангел избеган од рајот,со недоволно искуство и знаење за животот во пеколот - земјава. Премногу наивна и не знаеше за зло, веруваше во секој збор, веруваше во секого, наивно веруваше во сите и беше слугинка на злобата околу неа односно на тие што ја опкружуваат. Веруваше во љубовта иако не го признаваше тоа. Веруваше затоа што ја почувствува и беше повредена од неа. Веруваше дека постои прекрасен принц кој на бел коњ ќе дојде и со бакнез ќе ја разбуди од нејзиниот едногодишен кошмар.Мислеше дека животот е бајка,но погреши. Со секој поминат ден нејзината болка беше се поголема. Принцот го немаше,а трњето кој го попречуваа патот стануваа се поголеми...Приморан да ја заборавам,не можам но морам!Решив никого да не пригушувам во моите проблеми,потонував во нив сам,едноставно сам сакав да се вратам во тоа што бев,да го вратам моето камено срце без чувства, да го вратам мојот груб поглед и повторно да станам камен,тоа што бев пред да ја запознаам. Секој ден се потешко, како животот да ми претставува еден филмо во кој морам секогаш да глумам и немам право на ниедна грешка, чувам се само во мене,чувам се во ова срце кое не може да се врати во тоа што беше.Времето проаѓа,но сепак... кога од сите се разделувам,болката останува и го прати секој мој чекор. Ме прати каде и да сум, ја урива секоја моја насмевка, го расипува секој убав миг.На секоја мирна пауза става крај, секој сон го прави кошмар,секое будење пекол,секое заспивање - смрт. Водата станува отров а ПРОРОКОТ спас.Единствено со тоа можам да ја преболам,единствено со тоа заборавам. Умирам свесно,патам и уживам во тоа.Уживам зошто знам дека со тоа ја плаќам казната. Сакам што побрзо да заврши, сакам еден ден да се разбудам и да заборавам...да мислам дека целиот живот ми бил само еден лош сон... Сакам и сите да ме заборават мене,да живеам внатрешно умрен а не доживотно проколнат. Барав љубов добив омраза, барав бакнеж добив одмазда, барав срце добив камен,сакав ангел а бев мразен. О Семоќен, Дозволи ми вербата во тебе да ја вратам, помогни ми побрзо до рајот да стасам,спаси ме од сите лаги, спаси ме од сета болка, уби ме и извади ме од оваа бездна зошто доволно видов и доволно страдав!А потоа кажи ми... Дали некогаш во било кој живот ќе бидам среќен заедно со Ангелот кој ме уби?

недела, октомври 23, 2005

Formular za access

[18:57] (^piratce): daj acc
[18:58] (`Xa0c): odma eve
[18:58] (`Xa0c): na koj user?
[18:58] (`Xa0c): na civo ime?
[19:00] (^piratce): igormak i gosp0d
[19:00] (`Xa0c): prezime?
[19:00] (^piratce): tolku
[19:01] (^piratce): ke mi dades li
[19:01] (`Xa0c): nema prezime?
[19:01] (^piratce): ke dades li
[19:02] (^piratce): na
[19:02] (^piratce): igormak i gosp0d
[19:02] (`Xa0c): bez prezime znaci?
[19:02] (^piratce): da
[19:03] (`Xa0c): maticen broj od tatko ti ili tvoj...civ bilo
[19:03] (^piratce): 45278525457
[19:03] (^piratce): ok
[19:03] (`Xa0c): cej da zapisem
[19:03] (`Xa0c): ime tatkovo?
[19:04] (^piratce): petar
[19:04] (`Xa0c): kanal za koj sakas da imas acc?
[19:05] (^piratce): negotino
[19:05] (`Xa0c): daj uste tatkovo prezime i imas..
[19:06] (^piratce): stojanov
[19:06] (^piratce): ok
[19:06] (`Xa0c): cekaj sea da popolnim formularot...
*** Added *!*....@*.undernet.org to ignore list for 6000 secs

среда, октомври 05, 2005

среда, август 31, 2005

Neam strictop

[13:05] (Dr_Virus^^^): OP ME ON #TETOVO PLEASE
[13:05] (`Xa0c): ima strictop
[13:05] (Dr_Virus^^^): e neam
[13:05] (`Xa0c): sto nemas?:)
[13:06] (Dr_Virus^^^): pa nemam strictop
[13:06] (Dr_Virus^^^): a ke moze da mi daeS op na tetovo
[13:06] (Dr_Virus^^^): zaso vcera mi dadoja mene a nemi baraja strictop
[13:11] (`Xa0c): a sto ne kupis strictop ?
[13:11] (Dr_Virus^^^): kolku pare e
[13:11] (`Xa0c): pa...edno 100-200 denara
[13:12] (Dr_Virus^^^): ti imas
[13:12] (`Xa0c): javi se na cZ0ne ima ona..
[13:13] (`Xa0c): ama ti treba i opstrict ...
[13:13] (Dr_Virus^^^): aha
[13:13] (`Xa0c): obratno...da mozes da zemas non-stop
[13:13] (Dr_Virus^^^): Ok
[13:13] (Dr_Virus^^^): ok toGas
[13:13] (`Xa0c): i toa e 200 denara mislim
[13:13] (Dr_Virus^^^): Ok
[13:13] (Dr_Virus^^^): pa ke razmislim ako ne
[13:14] (`Xa0c): razmisli..:)
[13:14] (Dr_Virus^^^): ok togas
[13:14] (Dr_Virus^^^): :)

вторник, август 23, 2005

Kude-Kj vratnicku krivinu!

* U ovaja prilika dji pozravuam : Kiketa,Miseta,Neseta,Kateta,Sasku,Deana Mece,Tonita Champion, Zoricu; Jennyta, Renatu & Roberta;Kireta,Gocita Basnar,Jenita;Luita,Jackie-ta & Marinu; Snesku,Vancota Bimbilj,Tatianu Bimbilj, Sandru, Tinu Dimic, DJ Tiho-ta, Tomceta Simovski,Koceta Foljme, Duskota Megi............, EcLipSe-X (ex CrAcKeR), Dragana 17,Tamaru i Davora,Mireta Shofer,Gogi-ta VR Pro,Milana Shutka i Tonita Angar, koj setkarav negde niz MAKEDONIJA-va

*** A, aj da ne se naljutiv i drudjite Vratnicani - CIAO do : Sreckota komsijata, Nebojsu Kurcik, Sase-ta Antic [t.e. mene] :) ,Daneta Buco,Missyta,MC DJ Veki,Mikita Capo,Ivicu Tito,Iljceta,Dzanita (Jove Vrka),Grbeca,Zutku,Candyta, Snezu,Tanju,Saseta Cale i Silvanu,Sasku Cale, Makita, Daliborku

** Dji pozdravuam i drugarcinjata od Belojste , prijatelite od Rogaceo i Stareselo , Orasjani i Jazincani.........

** Also Big Hellos to : Karolina Goceva, Rebeka, Tamara Todevska, Bojana Atanasovska, Severina - Hrvatska, Knez, Dr Iggy, Djole & Vesna from Djogani Fantastiko, Sladja Delibasic, LA Lakers, 2 Unlimited, Manchester United, Prodigy, BT, Natalia Oreiro, Angelina Jolie, DJ Tiesto, Deep Dish, DJ Empress - USA, DJ Miranda - Sweden, DJ Bobo, 2 Colors - Italy, S.U.N. Project - Germany & Arnold Schwarzenegger.

Vidjete go Celooto kude sajtot na vratnicku krivinu http://.vratnica.5u.com/

сабота, август 06, 2005

V_A_L_E bnc.najglup.sum :)

[01:57] (V_A_L_E): ok taka treba
[01:57] (V_A_L_E): (KRISTIJAN) deka on ke ti kaze komanda za op
[01:57] (V_A_L_E): (KRISTIJAN) da imas stalno
[01:59] (`Xa0c): /quit OP #tetovo login BNC.Najglup.sum.org.100%.nema.poglup
[01:59] (`Xa0c): Pisi za da vlezes prvo na BNC
[01:59] (`Xa0c): pa posle..
[01:59] (`Xa0c): komandata
[02:00] (`Xa0c): /quit OP #tetovo login BNC.Najglup.sum.org.100%.nema.poglup:6667
[02:00] (V_A_L_E): ej daj malku po objasni mi kako
[02:00] (V_A_L_E): ne te razbiram
[02:00] (V_A_L_E): mnogu
[02:00] (`Xa0c): pisi go ova samo:
[02:00] (`Xa0c): /quit OP #tetovo login BNC.Najglup.sum.org.100%.nema.poglup:6667
[02:00] (V_A_L_E): kade
[02:00] (V_A_L_E): ?
[02:00] (`Xa0c): kaj sakas
[02:00] (V_A_L_E): ok
[02:01] (`Xa0c): ajde...
[02:02] (`Xa0c): ajde de... pobrzo neam vreme mn
[02:02] The person you sent this message to has left- 'ajde de... pobrzo ne'
[02:02] *** Quits: V_A_L_E (TI@62.162.246.155) (Quit: OP #tetovo login BNC.Najglup.sum.org.100%.nema.poglup:6667)

четврток, јули 21, 2005

[DeAtH] - Bogami SMRT

[02:46] ([DeAtH]): pa se tera nekako
[02:46] (`Xa0c): od kj si ?
[02:46] (`Xa0c): :)
[02:46] ([DeAtH]): ej ti si gazda na tetovo
[02:46] ([DeAtH]): ?
[02:46] ([DeAtH]): bt
[02:46] (`Xa0c): aham
[02:46] (`Xa0c): ja sum
[02:46] ([DeAtH]): oki
[02:46] ([DeAtH]): mozi acc tamu
[02:46] ([DeAtH]): ?
[02:47] (`Xa0c): eh peer... pa kako da ti daem... se potrosija sve
[02:47] (`Xa0c): dadov na site sea imam 500
[02:47] (`Xa0c): ako ti dadem i tebe ce mi go zema od cservice
[02:47] ([DeAtH]): barem 100
[02:47] ([DeAtH]): ?
[02:47] (`Xa0c): pa kako we... ce imam 400 i ce mu go dada na drug
[02:47] (`Xa0c): da bide gazda
[02:47] (`Xa0c): toj sto ima 498 ...
[02:47] (`Xa0c): toj ce bide gazda ne ja..
[02:47] (`Xa0c): znaes mislim neli?
[02:48] ([DeAtH]): aha
[02:48] ([DeAtH]): od kaj si ti be peer
[02:48] (`Xa0c): tetovo
[02:49] ([DeAtH]): ej a da mi dades 250 ike bideme dvata po pola gazdi
[02:49] ([DeAtH]): :)
[02:49] ([DeAtH]): kako se vikas brat
[02:49] ([DeAtH]): ?
[02:49] (`Xa0c): MiKi
[02:50] ([DeAtH]): milo mi e
[02:50] ([DeAtH]): jas sum zoki
[02:50] (`Xa0c): i mene
[02:50] ([DeAtH]): imav vojnicki od tamu
[02:50] (`Xa0c): Vojnicki?
[02:50] ([DeAtH]): nisto za toa
[02:51] ([DeAtH]): aha
[02:51] ([DeAtH]): eden sinisa
[02:51] ([DeAtH]): si sase od lesok bea
[02:51] ([DeAtH]): imase i drugi
[02:51] (`Xa0c): aha... Pa super we:)
[02:51] (`Xa0c): kolku god imas?
[02:51] (`Xa0c): :)
[02:51] ([DeAtH]): januarska klasa godinava
[02:51] ([DeAtH]): 20
[02:52] ([DeAtH]): a ti so god si
[02:53] (`Xa0c): 18
[02:53] (`Xa0c): :)
[02:54] ([DeAtH]): ej da ti kazam nesto
[02:55] (`Xa0c): kazi we:)
[02:56] ([DeAtH]): pazi se ke ti go zemat kanalot
[02:56] ([DeAtH]): seti go ova
[02:56] ([DeAtH]): [14:51] (Alex_21) abe moli go
[02:56] ([DeAtH]): [14:51] (Alex_21) ke mu go ukrademe posle kanalot
[02:56] ([DeAtH]): [14:51] ([DeAtH]) ne be ne e fer taka
[02:56] ([DeAtH]): [14:51] ([DeAtH]) ne sum takov
[02:56] ([DeAtH]): [14:51] (Alex_21) abe kako ne e fer
[02:56] ([DeAtH]): [14:51] (Alex_21) sto go ebes
[02:57] ([DeAtH]): [14:51] ([DeAtH]) zaso da mu go kradam kanalot
[02:57] ([DeAtH]): [14:51] ([DeAtH]) ne be
[02:57] ([DeAtH]): [14:52] (Alex_21) kako be ne
[02:57] ([DeAtH]): [14:52] (Alex_21) ja imas moznosta vo race moe
[02:57] ([DeAtH]): [14:52] (Alex_21) ja imas moznosta vo race more
[02:58] (`Xa0c): sea ce mu kazem nego
[02:58] (`Xa0c): cek ti se razbiras od hackiranje nesto?
[02:58] ([DeAtH]): ne bas
[02:58] ([DeAtH]): zs?
[02:58] ([DeAtH]): samo ne mu kazuvaj dka jas ti kazav
[02:59] (`Xa0c): awe ne si ti hacker?
[02:59] (`Xa0c): ne we ne mu kazuem
[02:59] (`Xa0c): ne se sekiraj
[02:59] ([DeAtH]): oki

среда, јули 20, 2005

SMS

Eve vi nekoj Ljubovni poraki da i pratite na vasata Girl,a ima i Smesni sms.Naskoro ke bide pustena stranata so free Download na Tetovski pesni,samo uste da se najde dobar Hosting:) Ako nekoj znae dobar Free host so nad 5mb file upload neka pise na him_resurrection@yahoo.com ili na mirc na kanalot #tetovo samo /q `Xa0c.

недела, јули 03, 2005

Zakooooooooooon

Dodeka sedev na pc vo net kafeto kade sto rabotam go najdov ovoj dokument-mail za pracanje:
to: info@eurosong.com.mk
Cc: i love you martin im hot and taste my lips
Subject: martin ti si odlicen.sexi momce sto sarmira
hi martin im kate i come from tetovo i have 17
years im your fan who is crazy about you.ti si
moj tip na momcina.koga te gledam na televizija sakam da sme zaedno.jas mislev deka samo mi se dopagas no osetiv deka osekam poveke te saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam i veke znam deka lubovta stigna.jas mnogu dobro znaam da peam i ke dojdam vo skopje tatko ti da mi napise pesna.cao ke se vidime. kate so ljubov za martin


-"saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam= promasila K,
-momcina- i jadene piene do useruene,
-lubovta- ?
-ako pees kako sto pisues mu ebavmo mater....
i retardirani po martin trcaa da go eem pederot:)

четврток, јуни 30, 2005

YouTh Summer Festival

Dj Jansky - from Tetovo
Dj ICEBERG - spored imevo od negde kj sto e ladno
Dj BAZELL - ovja od svedska ka da e :)
Dj GORAN KAN - Kina ili Japan,mozda i Mongolija

***Interactive workshops
***Photo and art exhibition
***Grafiti...


Sportski Centar
Tetovo
02.07.2005 ili prevedeno: ovaa sabota

Paradise for drogs and alcohol...
Be There Or be Somewhere on better place :)

sOmEGooD LiNkS

недела, јуни 26, 2005

Naskoro...

Naskoro free download na tetovski pesni, sliki od zurki vo Tetovo i slicni shits:)
Isto koj ima svoja pesna bez razlika dali e rap,metal ili sto i da e moze da ja prati na him_resurrection@yahoo.com
Ovde mozete da vidite nekoj sliki od tetovo-sega zasega samo sliki od vojnata i rap zurka(samo da ne se svati na nacionalna baza:)